Tort etajat Minnie Mouse – COD 341 TA

tort etajat Minnie Mouse 01Tort etajat Minnie Mouse

Acest tort etajat Minnie Mouse este un tort extrem de colorat si dragalas, al carui model si gust a marcat un eveniment inedit.

Conceput din doua etaje, acest tort a fost acoperit in martipan, predominand doua culori, care de altfel o caracterizeaza pe Minnie: negru si roz.

Baza tortului a fost acoperita in martipan roz, iar pe fiecare rand al acesteia am lipit rand pe rand cate o margareta roz, realizata din martipan.

Astfel, cu 3 randuri de margarete roz din martipan am acoperit intreaga suprafata a primului etaj.

Cel de-al doilea etaj, putin mai mic decat primul, a fost acoperit cu martipan negru, pentru a imita capul lui Minnie.

Din martipan, am decupat chipul lui Minnie, pe care l-am asezat la loc de cinste, iar ca accesorii, i-am realizat urechile din martipan, si in mijloc i-am asezat o fundita roz cu buline.

Am fost tare multumite de rezultat, pentru ca este o versiune diferita a tortului Minnie Mouse traditional pe care l-am realizat pana acum; margaretele din martipan ii dau tortului un aspect mai rafinat si mai cochet.

Daca alegeti un model de tort similar pentru fetita dumneavoastra, trebuie sa stiti ca tortul poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, vanilie, lamaie, cafea, nuca sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.