Tort Fantezie cu bezele -Cod 404

Tort Fantezie cubezeleTort Fantezie cu bezele -Cod 404

Acest Tort Fantezie cu bezele -Cod 404, este o creatie atat de incitanta, incat nici nu iti da timp de gandire. Iti vine sa dai buzna si sa mananci tot deodata.
Atat ornamentele cu bezele, cat si culorile, atrag ca un magnet si inca nici nu am pomenit despre compozitia interioara a tortului. Nu puteti rata asa ceva.

Un asemenea tort, se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503