Tort figurina martian – COD 338 TA

tort figurina martian 01Tort figurina martian

Acest tort figurina martian este un tort cu 2 etaje, cu martipan colorat si diverse vafe comestibile.

Dragos si-a dorit pentru ziua lui un tort cat mai vesel si plin de animalute, astfel ca, in functie de desenele lui animate preferate, am incercat sa ii realizam un tort pe placul lui. Iar dupa zambetul larg pe care l-a avut la ridicarea tortului, credem ca rezultatul ne-a iesit cu brio.

Baza tortului (primul etaj) am acoperit-o cu martipan verde deschis, iar pe alocuri am adaugat vafe (poze) comestibile din martipan: ratuste, flori, ursuleti si ponei. De asemenea, din frisca verde am pus o coronita, imitand modelul ierbii.

Cel  de-al doilea etaj, l-am acoperit cu martipan albastru, si pe langa vafele comestibile cu animalute, am adaugat norisori realizati manual din martipan.

In mijlocul acestui etaj, am adaugat figurina albastra cu martian, realizata manual din martipan, iar in spatele acestuia am adaugat in forma de stelute din martipan, initialele lui Dragos.

Daca alegeti un model similar de tort, este important sa retineti ca toate comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare / transport, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

De asemenea, tortul poate sa fie umplut cu doua creme la alegere, dintre: ciocolata, vanilie, lamaie, cafea, nuca sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.