Tort Foret Noir – COD 606

Tort Foret Noir – COD 606

Acest Tort Foret Noir – COD 606, are blaturi cu ciocolata si umplutura cu crema de ciocolata si crema de visine.

Este decorat cu frisca si zmeura, iar pe lateral cu ciocolata, care da efect de scoarta copacului.

Cunoscut si sub numele de Padurea Neagra, este favoritul multora.
Se pot folosi si creme de cirese, zmeura, sau alte preferinte.

Ingredientele naturale, crema fiarta si gusturile imbietoare din compozitie, fac si ele acest tort, unul de exceptie.

Torturile se pot realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi:
ciocolata, iaurt, visine, vanilie, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Doar pentru ornarea torturilor comandate de la noi, putem realiza si o diversitate mare de figurine din martipan. Figurina va fi facuta, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan pentru torturile comandate de la noi, se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare. Martipanul trebuie sa se intareasca, pentru a putea fi folosit ca ornament.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-77150