Tort Harry Potter Mystery -COD 428

Tort Harry Potter MysteryTort Harry Potter Mystery -COD 428

Acest Tort Harry Potter Mystery -COD 428, este o creatie foarte reusita, cu multe elemente din martipan si o reprezentare pe masura a lumii magice din poveste.

Uiti de tine, privind toate detaliile lucrate cu meticulozitate, dar  dupa ce iti ajunge o felie in farfurie, te  acapareaza si gustul aparte, delicios.

Un asemenea tort, te va reprezenta cu brio si va atrage privirile tuturor invitatilor.

Un asemenea tort, se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Putem realiza o diversitate mare de modele de figurine din martipan pentru decor, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-77150