Tort Lego Pompier – COD 480

Tort Lego Pompier – COD 480Tort Lego Pompier – COD 480

Acest Tort Lego Pompier – COD 480, a fost creat spre incantarea unui baietel fascinat de pompieri. Este acoperit cu martipan rosu ca focul si decorat cu figurina foarte reusita din martipan.
Mesajul scris pe placuta alba de martipan iese in evidenta si da un plus la aspect.
Si inca nu am amintit de gusturile imbietoare, care-ti lasa „gura apa” si impresioneaza toti invitatii de la ziua de nastere pentru care in mod special a fost creat.

Ingredientele naturale, crema fiarta si gusturile imbietoare din compozitie, fac si ele, ca acest tort sa fie unul de exceptie.

Se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte.

– creme fierte la alegere, precum: ciocolata, vanilie, nuca, lamaie, cafea, pireu de castane, sacher, raffaello (cocos)

– creme mousse de ciocolata, ciocolata alba, iaurt, zmeura, capsuni, visine.

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra;

– sau specialitatile casei: Mocca( crema de ciocolata/ vanilie/ visine/ salam de biscuiti, intre foi crocante de nuca, sau piscot de ciocolata/vanilie), Eszterhazy (foita crocanta de nuca si crema de vanilie)

Pentru ornarea cu poze comestibile, puteti sa ne trimiteti pozele dorite pe e-mail.

Doar pentru ornarea torturilor comandate de la noi, putem realiza o diversitate mare de figurine din martipan, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan).

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan, se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-77150