Tort Lumea Junglei – Cod 409

Tort Lumea JungleiTort Lumea Junglei – Cod 409

Acest Tort Lumea Junglei – Cod 409, ne aduce zambetul pe buze, reamintindu-ne de fericita copilarie, cu toate povestile cu animalute, cu intamplari imaginare din lumea junglei.

Un astfel de tort, sigur va fi si el in centrul atentiei, la petrecerea aniversara a oricarui copil. 

Figurinele din martipan sunt realizate cu multa migala de cofetarii nostri profesionisti, spre incantarea copiilor si nu numai.

Un asemenea tort, se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503