Tort martipan cu animalute – COD 327 TA

tort cu animalute 01Tort martipan cu animalute

Acest tort martipan cu animalute a fost realizat pentru ziua lui Denis, care si-a dorit un tort jucaus, colorat si cat mai vesel.

Adevarul este ca acest tort nu are cum sa nu-ti fure un zambet, avand in vedere detaliile atent lucrate pe care le are.

Tortul rotund al lui Denis a fost acoperit in martipan verde deschis, iar la baza lui am folosit multe multe bilute colorate, din martipan. 

Pentru ca este un iubitor de animale, Denis si-a dorit foarte mult sa aiba trei personaje vesele pe tortul sau. Astfel ca, i-am realizat trei figurine din martipan: elefantelul Amigo, girafa dingo si zebra Bingo, dupa cum i-am botezat noi.

In plus, i-am atasat cateva baloane elefantelului din martipan, rezultatul final ducandu-ne cu gandul la un parculet vesel si colorat, plin cu animale fericite.

Suntem convinsi ca acest tort a fost de efect si mai ales ca a insufletit petrecerea lui Denis, atat prin aspectul sau adorabil, cat si prin gustul delicios al fiecarei felii de tort.

Tortul ales poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

La cerere, se pot adauga bucati de fructe in interiorul tortului.

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.

De asemenea, putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele clientului.

Pentru aceasta, trebuie sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare / transport, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.