Tort martipan Titanic – COD 368 TA

tort martipan titanic 02Tort martipan Titanic

Acest tort martipan Titanic este un tort inspirat din bine cunoscutul film cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslet.

Cu o semnificatie aparte, acest tort a fost realizat cu gandul la cele mai frumoase parti din film, la Titanicul grandios, la povestea de dragoste, la oamenii plini de speranta.

Acoperit in intregime cu martipan, tortul are multe detalii minutioase, atent realizate manual. 

Asezat pe o „mare” linistita, formata din gel albastru si alb, Titanicul nostru a pornit cu succes, ajungand la destinatie fara evenimente neplacute.

Partea frumoasa este ca acest tip de tort este un tort neutru, fiind foarte potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Umplutura a fost una potrivita pentru acest tip de tort, si anume umplutura Mocca, una dintre cele mai iubite umpluturi de clienti, avand foi de nuca, foi vanilie, foi de ciocolata, crema de vanilie, crema de ciocolata, bucatele de visine, ciocolata, si nuca.

Este o umplutura complexa, dar foarte delicioasa la gust, usoara, desi aparent nu pare, si foarte potrivita pentru torturi in forme personalizate precum acesta.

Daca va alegeti un asemenea tort, trebuie sa stiti ca acesta cantareste undeva la 4 – 4.5 kg. Mai mic nu se poate realiza, deoarece forma se decupeaza dintr-un tort mai mare, pentru a putea reda cu exactitate astfel de detalii complexe.

De asemenea,  poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, vanilie, lamaie, cafea, nuca sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.

Atentie: pentru torturile cu forma speciala se da o comanda cu minim 4-5 zile lucratoare inainte!

Pentru mai multe informatii, va stam cu drag la dispozitie pe e-mail, pe pagina noastra de Facebook sau la telefon: 0744.771.503