Tort martipan tractor – COD 361 TA

tort martipan tractor 02Tort martipan tractor 

Acest tort martipan tractor este un tort dreptunghiular de 20 de persoane cu un tractoras dragut, drum forestier si baloti de paie.

Tortul l-am realizat pentru Raul, un baietel pasionat de tractoare si natura, asa ca am incercat sa punem la cale un model de tort care sa fie usor masculin, dar potrivit pentru copii in acelasi timp.

Asadar, am imbracat tortul in martipan verde, am asezat figurina cu tractor, realizata tot din martipan, langa el trei baloti de paie, iar drumul forestier l-am realizat dintr-o bucata de martipan maro. 

Pe alocuri, am decorat tortul cu floricele si fluturasi colorati.

In cazul in care va doriti un tort similar, cu figurine, trebuie sa stiti ca putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele clientului.

Pentru aceasta, trebuie sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

De asemenea, tortul dumneavoastra poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

La cerere, se pot adauga bucati de fructe in interiorul tortului.

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.