Tort medicina si farmacie – COD 380 TA

tort medicina 03Tort medicina si farmacie

Acest tort medicina si farmacie este un tort conceput pentru Facultatea de medicina si farmacie din Oradea.

In general torturile pentru acest domeniu sunt solicitate mai mult in forma de halat medical, insa ne-am dorit cu totul ceva mai special, astfel ca am realizat un tort spectaculos din patru etaje.

Primul nivel a fost realizat in forma dreptunghiulara, urmand ca celelalte trei sa fie in forma rotunda. Intregul tort a fost realizat din martipan alb, iar ca elemente de decor specifice am folosit atat vafe (poze comestibile) din martipan, cat si figurine din martipan, precum stetoscopul, plasturii si diverse medicamente.

Per total ne-am dorit un tort dragut, cu note vesele, si credem ca ne-a iesit cu succes acest lucru.

Un tort etajat precum acesta poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, vanilie, lamaie, cafea, nuca sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.

De asemenea, putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele clientului.

Pentru aceasta, trebuie sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicarea tortului, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.