Tort petrece cu ceai – COD 362 TA

tort petrecere cu ceai 02Tort petrecere cu ceai

Acest tort petrecere cu ceai este un tort pentru copii, plin de culoare si diverse figurine din martipan care participa impreuna la un picnic cu ceai.

Povestea este una simpla: iepurasul Urechila nu avea nici un fel de plan cu privire la ziua de sambata, asa ca s-a gandit sa-l invite pe ursuletul Ted la o mica petrecere in aer liber.

Iepurasul Urechila si-a pregatit paturica albastra, setul de ceai si a mers de indata sa-l scoata din casa pe ursuletul Ted. 

Impreuna, si-au gasit pe campia de langa casa ursuletului un loc perfect pentru mica lor petrecere cu ceai, alaturi de ciupercutele rosii si floricelele colorate – un coltisor perfect de unde puteau sa vada curcubeul.

Daca va doriti o mica petrecere cu ceai pe tortul aniversar al copilului dumneavoastra, comanda trebuie data cu minim 5 zile lucratoare inainte.

Putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, trebuie sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare / transport, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

De asemenea, tortul dumneavoastra poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

La cerere, se pot adauga bucati de fructe in interiorul tortului.

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.