Tort Politist – Cod 416

Tort PolitistTort Politist – Cod 416

Acest Tort Politist – Cod 416, este o creatie reprezentativa foarte reusita a uniformei.

Decorul realizat din martipan, da tortului personalitate, dar in acelasi timp, te face sa fii nerabdator sa-l gusti si sa afli ce surprize iti mai poate ascunde si in interior.
Un asemenea tort, se poate realiza din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy). Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.
Putem realiza, pentru ornament, diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-77150