Tort printesa majorat – COD 375 TA

tort printesa majorat 16Tort printesa majorat

Acest tort printesa majorat este unul unic si deosebit, ridicandu-se la standardele inalte a oricarei petrecere de majorat.

Compus din trei etaje, tortul a fost complet decorat cu martipan, in trei nuante diferite.

Baza a fost acoperita in martipan negru, decorul constand in multe fodre realizate manual. Pentru un efect cat mai spectaculos, aceasta parte a tortului am ales sa fie mai incarcata decat celelalte doua. 

Urmatorul nivel a fost acoperit cu un martipan roz, deasupra caruia am folosit spray comestibil auriu, pentru a realiza o nuanta roze ca si finisaj.

Piesa de rezistenta este grandioasa coroana, asezata la loc de cinste in varful tortuletului, imbracat in martipan alb, in mijlocul caruia am adaugat si o figurina aurie cu cifra 18.

Stim ca in general orice tort pentru petrecerea de majorat trebuie sa fie unul cat mai spectaculos, iar atunci cand este vorba de unul pentru o domnisoara, dificultatea in alegerea modelului poate fi dificila, insa nu si atunci cand discutam despre unul decorat cu o pretioasa coronita de printesa.

Asadar, recomandam un asemenea tort pentru printesa din tine!

Mentiune: coronita din imagine a fost adusa de clienta

Un tort ca acesta poate fi umplut cu doua creme la alegere dintre: ciocolata, vanilie, lamaie, cafea, nuca sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Pentru blat, puteti alege intre blat cu cacao, blat cu vanilie sau foite crocante de nuca sau mac.