Tort Roz cu Floricele – COD 451

Tort Roz cu Floricele - COD 451Tort Roz cu Floricele – COD 451

Acest Tort Roz cu Floricele – COD 451, este acoperit cu martipan roz, cu multe floricele in diferite  nuante de roz si fluturasi.

Toate elementele de decor sunt realizate manual din martipan.

Ornat cu mut drag si atentie la detalii, acest tort reprezinta frumusetea vietii si a naturii, iar mesajul de bucurie si pozitivism pentru trecerea pragului dintre copilarie si viata de adult, pe care-l transmite, este perfect pentru Petrecerea de Majorat a domnisoarei, pentru care a fost creat.

Ingredientele naturale, crema fiarta si gusturile imbietoare din compozitie, fac acest tort unul de exceptie.

Se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi:
ciocolata, iaurt, visine, vanilie, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Doar pentru ornarea torturilor comandate de la noi, putem realiza si o diversitate mare de figurine din martipan pentru decor, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan pentru torturile comandate de la noi, se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-77150