Tort Rustic Pudrat – COD 585

Tort Rustic Pudrat – COD 585

Acest Tort Rustic Pudrat – COD 585, este acoperit cu crema alba si pudrat cu cacao, dar poate fi si pudra de scortisoare.

Decorul este unul minimalist, elegant, dar cu efect rustic, in acelasi timp. Un aspect imbietor!

„Mai puțin inseamna mai mult”- un citat, care exprima estetica, unde lucrarea de arta este redusa la partile fundamentale.

Minimalist la exterior, dar cu o diversitate de gusturi si culori in interior, cu crema fiarta si ingrediente naturale delicioase.

Mesajele pot fi introduse, in functie de preferintele dumneavoastra, in diferite culori, pe suprafata, sau chiar pe placute comestibile montate pe tort.

Interiorul se poate realiza din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte.

– creme fierte la alegere, precum: ciocolata, vanilie, nuca, lamaie, cafea, pireu de castane, sacher, raffaello (cocos)

– creme mousse de ciocolata, ciocolata alba, iaurt, zmeura, capsuni, visine.

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra;

Sau specialitatile casei:
– Mocca( crema de ciocolata/ vanilie/ visine/ salam de biscuiti, intre foi crocante de nuca, sau piscot de ciocolata/vanilie).
– Eszterhazy (foita crocanta de nuca si crema de vanilie)

Doar pentru ornarea torturilor comandate de la noi, putem realiza si o diversitate mare de figurine din martipan pentru decor, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan pentru torturile comandate de la noi, se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503