Tort Sofia la Castel – COD 424

Tort Sofia la CastelTort Sofia la Castel – COD 424

Acest Tort Sofia la Castel – COD 424, a fost creat cu ocazia aniversarii zilei de nastere a unei fetite incantatoare, care e vrajita de povestile cu Printesa Sofia.

Figurinele din martipan au fost realizate cu multa pricepere si daruire de catre cofetarii nostri decoratori.

Aspectul grandios si-a facut efectul si a incantat toti invitatii la eveniment.
Gustul delicios  al tortului a fost la nivelul asteptarilor.

Un asemenea tort, se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Putem realiza diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503