Tort Sweet Macarons – Cod 411

Tort Sweet MacaronsTort Sweet Macarons – Cod 411

Acest Tort Sweet Macarons – Cod 411, este irezistibil, iti vine sa ciugulesti cate un „macarons”, sperand ca nu se va observa lipsa ei.
Tot decorul multicolor al acestui tort acoperit cu ciocolata, te face sa fii nerabdatur sa-l gusti si sa afli ce surprize iti mai poate ascunde si in interior. 

Un asemenea tort, se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy). Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Putem realiza, pentru ornament, diverse modele de figurine din martipan, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-77150