Tort TikTok cu Macarons – COD 495

Tort TikTok cu MacaronsTort TikTok cu Macarons – COD 495

Acest Tort TikTok cu Macarons – COD 495, a fost acoperit cu frisca si cu ciocolata scursa pe lateral, colorata in roz si albastru.

Decorul este realizat cu o placa din martipan, reprezentand emblema aplicatiei TicToc si cu macarons albastru si roz.

Mesajele pot fi introduse, in functie de preferintele dumneavoastra, in diferite culori, pe suprafata, sau pe placute comestibile montate, ca si pe tortul din poza. Acest deliciu, este realizat in totalitate din ingrediente naturale, in interior cu crema fiarta, ceea ce confera gusturi imbietoare.

Interiorul se poate realiza din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta dintr-o varietate mare de creme fierte.

– creme fierte la alegere, precum: ciocolata, vanilie, nuca, lamaie, cafea, pireu de castane, sacher, raffaello (cocos)

– creme mousse de ciocolata, ciocolata alba, iaurt, zmeura, capsuni, visine.

Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra;

– sau specialitatile casei: Mocca( crema de ciocolata/ vanilie/ visine/ salam de biscuiti, intre foi crocante de nuca, sau piscot de ciocolata/vanilie), Eszterhazy (foita crocanta de nuca si crema de vanilie)

Doar pentru ornarea torturilor comandate de la noi, putem realiza si o diversitate mare de figurine din martipan pentru decor, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan pentru torturile comandate de la noi, se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Va asteptam cu drag, cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea torturi, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503