Tort Unicorn si Floricele -COD 465

Tort Unicorn si FloriceleTort Unicorn si Floricele -COD 465

Acest Tort Unicorn si Floricele -COD 465, este acoperit cu martipan alb si este decorat cu floricele roz din crema pufoasa.

Decorul cu figurina din martipan si toata compozitia alb- roz, incanta toate privirile si este perfect pentru petrecerile de aniversare a  fetitelor.

Ingredientele naturale, crema fiarta si gusturile imbietoare din compozitie, fac si ele acest tort, unul de exceptie.

Se poate realiza in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi facuta combinat pe doua randuri, dintr-o varietate mare de :

  • creme fierte: ciocolata, vanilie,  lamaie, cafea, nuca, raffaello (cocos), pireu de castane.
  • mousse de: ciocolata, ciocolata alba, iaurt, capsuni, visine, caramel

Putem adauga bucati de fructe in orice crema.

Pentru vafa – poza comestibila, puteti sa ne trimiteti poza dorita pe e-mail.

Doar pentru ornarea torturilor comandate de la noi, putem realiza si o diversitate mare de figurine din martipan pentru decor, in functie de cerintele dumneavoastra.

Pentru aceasta, ar fi recomandat sa ne trimiteti o poza cu produsul pe care il doriti (preferabil sa fie deja o figurina din martipan), iar noi vom realiza o replica din martipan.

ATENTIE: Comenzile pentru figurine din martipan pentru torturile comandate de la noi, se dau cu minim 5 zile inainte de ridicare, deoarece martipanul trebuie sa se intareasca.

Asteptam cu drag sa va onoram comenzile, sa va cream gusturi speciale pentru momentele speciale din viata voastra.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne vizitati la Cofetaria Sweet Mocca de pe Str. Anatole France nr. 68 din Oradea, sau sunati la nr. tel. 0744-771503