Tortulete pentru botez – COD 85 B

Tortulete pentru botezTortulete pentru botez.

Aceste tortulete pentru botez, sunt  concepute cu mult drag si iscusinta de catre creatorii cofetari, de la  Sweet Mocca SRL.
O astfel de abordare a tortuletului, de a fi conceput in miniatura tortului mare, este foarte atractiva si practica, deoarece se pot pregati in caserole, precum si in cutii de carton de la noi, sau de la dumneavoastra, pentru a fi inmanati invitatilor la plecare, iar acestia  vor retrai si ulterior, acasa, atmosfera de la acest minunat eveniment.

Tortuletele pentru botez, pot fi acoperite in exterior cu ciocolata neagra, sau ciocolata alba, pot avea decoruri sau figurine din martipan, reprezentand body, suzeta, animalute, carucior, in diferite culori si nuante. 

Se pot scrie monograme sau nume intregi, in diferite culori.

Tortuletele pentru botez, sunt delicioase, ele fiind realizate in interior din piscot de vanilie sau ciocolata, iar umplutura poate fi realizata dintr-o varietate mare de creme fierte, cum ar fi: ciocolata, iaurt, visine, vanilie, padurea neagra, caramel, lamaie, capsuni, tiramisu, cafea, raffaello (cocos), pireu de castane, fructe de padure, iaurt cu afine sau specialitatile casei (Mocca, Sofia, Eszterhazy).
Putem adauga fructe, sau bucati de ciocolata, in functie de preferintele dumneavoastra.

Va asteptam cu drag cu comenzile dumneavoastra pentru asemenea tortulete, care va vor uimi invitatii. Nr. Tel. Comenzi: 0744-771503