Felie de tort raw vegan cu merisoare si caju – COD 003 RV

Felie de tort raw Felie de tort raw vegan cu merisoare si cajuvegan cu merisoare si caju

O felie de tort raw vegan cu merisoare si caju are aproximativ 100 g. Blatul contine cocos, seminte de hrisca germinate. Se poate comanda si cu seminte de in in plus sau cu blat din nuca romaneasca, seminte de soarea floarelui. Blatul mai contine curmale si cacao, iar crema caju, bio vanilie, miere/sirop de agave, ulei de cocos sau de cacao, merisoare confiate, lamaie.  Are un gust deosebit: dulce -acrisor, fiind umpluta cu crema de caju combinata cu crema merisoare cu lamaie.

Raw vegan, adică fără lactate, fără ouă, fără zahăr, fără gluten. Doar din ingrediente naturale: semințe germinate, fructe și legume proaspete și deshidratate.

De ce raw vegan? Pentru că produsele raw vegan sunt foarte delicioase și sănătoase. Cei care au încercat, au simțit diferența și știu că merită, și dacă au prețuri mai mari!

Dacă doriți o schimbare în viață, este cel mai ușor să începeți aici, să-l schimbați dulciurile nesănătoase cu cele sănătoase, benefice. Să încercați să mâncați căt mai sănătos, să consumați legumele, fructele și semințele cruzi, uleiuri presate la rece, sucuri naturale.

Noi dormim mai bine știind că familia mănâncă sănătos!