Machete de nunta 2018

machete nunta 2018

Machete de nunta 2018

In acest articol va prezentam noile modele de machete 2018 disponibile in stocul nostru. 

Pentru cel mai important eveniment din viata dumneavoastra, v-am pregatit 9 modele noi de machete, realizate in stiluri diferite – moderne, traditionale, minimaliste – in functie de preferintele oricarui cuplu de viitori miri.

Macheta de nunta PrimaveraMacheta de nunta Primavera

O macheta care evidentiaza perfect dragostea infloritoare in cuplu, cu un aspect vesel si dulce ca o zi minunata de primavara.

 

 

Macheta de nunta IasomiaMacheta de nunta Iasomia

O macheta gratioasa si eleganta precum floarea de iasomie, adorata pentru parfumul ei imbietor, pentru linistea si energia cu care te incarca.

 

 

Macheta de nunta Anabelle (2)Macheta de nunta Anabelle

Extrem de apreciata de cuplurile de indragostiti, macheta Anabelle este una romantica, cu trandafiri de un rosu aprins, care te cucereste de la prima vedere.

 

 

Macheta de nunta Rosemary Macheta de nunta Rosemary

O macheta dominata de trandafiri pali, alesi cu grija pentru a se pune reciproc in valoare, care dau o nota de rafinament, feminitate si eleganta nuntii tale.

 

 

 

Macheta de nunta GoldMacheta de nunta Gold

O macheta care iti fura privirile din primele secunde. Modelul auriu ii da un aspect elegant si sublim, fiind alegerea potrivita pentru cuplurile care organizeaza o nunta maiestuoasa.

 

 

Macheta de nunta ArmoniaMacheta de nunta Armonia

O macheta extrem de chic si delicata, care te duce cu gandul la plimbarile in doi in serile calde de vara, cand totul este inflorit in jurul tau si nu ai nicio grija.

 

 

 

Macheta de nunta AristocratMacheta de nunta Aristocrat

Vie si impozanta, aceasta macheta este alegerea optima pentru oricine isi doreste o nunta rafinata. Datorita culorilor pe care le are, macheta este potrivita pentru nuntile in plina vara sau cele tomnatice.

 

 

Macheta de nunta LillyMacheta de nunta Lily

Crinii sunt florile ideale pentru a simboliza casatoria, angajamentul si familia. O macheta ideala pentru iubitorii de frumos.

 

 

 

macheta Macheta de nunta Marcela 

Frumusetea acestei machete sta in detaliile simple si delicate pe care le are. Te indragosteti de delicatetea ei chiar de la prima vedere!