Tort raw vegan cu ciocolata si merisoare- COD 013 RV

raw vegan merisoare 01Tort raw vegan cu ciocolata si merisoare

Acest tort raw vegan cu ciocolata si merisoare este un tort fara zahar, fara gluten si fara lactoza, potrivit pentru persoanele cu diabet, cu diferite intolerante,  cat si pentru cei care tin diete sau pentru cei care pur si simplu isi doresc sa se delecteze cu un desert sanatos. 

Daca se doreste la felie, aceasta are aproximatix 90-100 g, pe cand un tort intreg are intre 1 kg – 1.200 sau 1.300 kg.

Blatul contine diferite seminte germinate, si cocos, iar umplutura este cu crema de merisoare confiate, si crema de ciocolata.

In cazul in care aveti un eveniment, si doriti sa aveti siguranta ca tortul raw vegan cu umplutura dorita va fi disponibila pentru dumneavoastra, cel mai bine ar fi sa dati comanda personal sau telefonic cu 5 zile lucratoare inainte!

De ce raw vegan?

Pentru că produsele raw vegan sunt foarte delicioase și sănătoase. Cei care au încercat, au simțit diferența și știu că merită, chiar daca pretul este putin mai mare decat la torturile normale.

Dacă doriți o schimbare în viață, este cel mai ușor să începeți aici, să-l schimbați dulciurile nesănătoase cu cele sănătoase, benefice. Să încercați să mâncați căt mai sănătos, să consumați legumele, fructele și semințele crude, uleiuri presate la rece, sucuri naturale.