Noile machete de nunta 2019

Noile machete de nunta 2019

In acest articol va prezentam noile machete de nunta 2019, pe care le puteti inchiria de la noi in baza unui contract de nunta. 

Cel mai important eveniment din viata dumneavoastra merita sarbatorit in mod perfect pana la cel mai mic detaliu , asa ca v-am pregatit 8 modele noi de machete, realizate in stiluri diferite – rustice, traditionale, moderne si pline de culoare – in functie de preferintele fiecaruia.

macheta de nunta Rustica 02Macheta Rustica 

O macheta superba cu detalii rustice si elemente inspirate din natura. Perfecta pentru o nunta cu aceeasi tematica.

 

 

macheta de nunta Candy 05Macheta Sweet Pastel

O macheta precum un taram colorat plin de delicii precum bezele, macarons, si trandafiri in diverse culori, potrivit pentru un ambient vesel si elegant in acelasi timp, datorita auriului care se prelinge pe fiecare nivel al machetei.

 

 

macheta de nunta Royal 06Macheta Royal 

O macheta cu accente rustice si vintage in acelasi timp, datorita sforii si trandafirilor in doua nuante, si nivele usor disproportionate pentru un aspect mai interesant.

 

macheta de nunta Floraly 02Macheta Floraly 

O macheta cu iz de primavara, plina cu flori impresionante in diverse culori, deocarate cu margelute fine. Culori predominante: roz pal, alb, verde pal, culoarea caisei.

 

macheta de nunta Rosa 05Macheta Rose 

O macheta traditionala simpla, avand ca si cromatica nuantele alb si rosu aprins, culoare ce exprima dragostea si pasiunea. Potrivita in orice ambient.

 

 

macheta de nunta Delice 02Macheta Delice 

O macheta decorata cu flori mari de trandafir in nuante de roz pal si galben deschis, cu mici tonuri de verde deschis, fiind ideala pentru o mireasa la fel de delicata si gingasa.

macheta de nunta Marcela 02Macheta Marcela 

O alta macheta traditionala imbracata in alb, dar a carei culori predominante sunt bordeaux-ul, verde deschis si mai multe tonuri de alb. E potrivita in orice anotimp si in orice ambient.

 

 

Macheta MabellaMacheta Mabella 

Acoperita cu bucatele din dantela foarte delicata,  pata de culoare a acestei machete fiind  data de trandafirii roz din martipan, avand totusi si alte flori frumoase precum cea de mac.

 

 

Care este preferata dumneavoastra? Pe care o veti alege?